Bedrijfsfilosofie

1. Historiek

2qbs werd door Attiks opgericht om een degelijke en betrouwbare hosting te voorzien, initieel voor het hosten van de door Attiks gemaakte sites, later ook voor klanten die op zoek zijn naar een kwaliteitsvolle hosting.

2. Missie

2qbs biedt een kwalitatieve hosting aan met een goede ondersteuning tegen een vaste jaarlijkse kost. Daarom opteerden wij om met onze eigen hard- en software te werken dus zijn wij niet afhankelijk van derden. Wij beheren onze servers zelf en een partner verbindt deze met het internet.

3. Filosofie

2qbs biedt in de eerste plaats hosting aan, maar gaat verder dan enkel het aanbieden van webruimte. Wij staan elke dag klaar voor al onze klanten en zijn steeds telefonisch en per email bereikbaar, zodat onze klanten niet in de kou komen te staan. Onze servers worden continu gemonitored om een optimale bereikbaarheid van uw site en email te kunnen bieden en om eventuele problemen snel te kunnen verhelpen. Wij zorgen ook voor een dagelijkse backup zodat uw gegevens veilig zijn.

4. Meer informatie

U bent op zoek naar een degelijke hosting, neem dan een kijkje op onze hosting pagina.

Als u uw interne werking of communicatie (bv. nieuwsbrieven versturen) met uw klanten wilt verbeteren, kunnen wij u ook enkele tools aanraden om u hierbij te helpen, kijk hiervoor op een tools pagina.

Voor verdere informatie kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.